Niš Tivat avionska karta jeftino

Potrebna mi je Niš Tivat avionska karta jeftino za putovanje krajem jula, početkom avgusta. Koja bi bila cena i koji je red letenja u julu? Hvala. Srđan Mitić, Niš

Posetilac: Srđan Mitić, Niš
Datum: 24.05.2019
Grupa: Avio karte

Niš Tivat avionska karta jeftino

Poštovani gospodine Mitiću,

Kompanija Air Serbia uvodi direktan let na liniji Niš Tivat avionska karta jeftino od 16. 07. 2019. godine!!! Prodaja Niš Tivat avionska karta jeftino je već počela.Cena povratne avionske karte za let Niš Tivat avionska karta jeftino sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi OD 59 EUR! Da biste dobili tačnu cenu za Niš Tivat avionska karta jeftino potrebno je da nam javite tačne datume putovanja. Za sve dodatne informacije u vezi teme Niš Tivat avionska karta jeftino možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam da maksimalno iskoristite ovu pogodnost i da sebi priuštite brz i povoljan put na relaciji Niš-Tivat-Niš.


Red letenja na liniji Niš Tivat

Po planiranom redu letenja na liniji Niš-Tivat-Niš uz Niš Tivat avionska karta jeftino koji je podložan promenama, od 16.07 do kraja jula avioni će saobraćati utorkom i petkom u oba pravca. Planirani red letenja za avgust je ponedeljkom, petkom i nedeljom u oba pravca.

Način kupovine avionskih karata Niš-Tivat-Niš

Avio karte možete rezervisati:

1.Online na našem sajtu ukucavajući datume putovanja i destinaciju

2. Pozivajući naš call centar 

011/32-23-111

 062/288-110

3. Slanjem emaila na office@jeftineaviokarte.rs

Ukoliko prvi put kupujete avio kartu online, a potrebna Vam je mala pomoć, pogledajte stranicu:

Kako da rezervišem avio kartu?

Na našem sajtu možete uraditi pretragu i rezervaciju i hotelskog smeštaja. Preporučujemo Vam da kupite putno zdravstveno osiguranje. Više možete pročitati na stranici Putno osuguranje.

Najjeftinija mesta na letu su ograničena i zavise od raspoloživosti na relevantnim buking klasama. Cene su informativnog karaktera, svaka avio kompanija zadržava pravo promene cena.

Sve promocije u vezi letova možete pratiti na našim  Facebook i Twitter stranama.


Rezervacija hotelskog smeštaja u Tivtu

Rezervaciju hotela možete izvršiti na: